Neohodnotené

L – tryptofán - 150 kapsúl

L-tryptofán je esenciálna aminokyselina, ktorú si ľudské telo nedokáže vyrobiť a je veľmi dôležitá pre tvorbu bielkovín a produkcii serotonínu.

Skladom (>5 ks)
Kód: 15
Značka: Živijó
€25 €25 / 150 ks
Kategória: Aminokyseliny
Hmotnosť: 0.75 kg
tryptofan
Tip

 

L- TRYPTOFÁN  

L-tryptofán je esenciálna aminokyselina, ktorú si ľudské telo nedokáže vyrobiť a je veľmi dôležitá pre tvorbu bielkovín a produkciu serotonínu. Musí sa preto prijímať v primeranom množstve prostredníctvom potravy. Táto bielkovinová zložka sa prirodzene nachádza v morských rybách, morčacom mäse, hrášku. Alebo prostredníctvom výživového doplnku. Náš L-tryptofán sa získava prírodnou fermentáciou na rastlinnej báze. Táto esenciálna aminokyselina hrá dôležitú úlohu v mnohých fyzikálnych procesoch, okrem iného je prekurzorom neurotransmiteru serotonínu a hormón melatonínu. Pozitívne účinky tejto bielkoviny sa využívajú napr. v oblasti liečby mentálnych porúch, závislostí  alebo v prípade emocionálnej nestability. Trytofán podporuje syntézu niacínu, známeho tiež ako vitamín B3.              

Zloženie: L-trypofán 500 mg, obal kapsuly: hydroxypropylmetylcelulóza  - 100% vegánske, čisté bez umelých prísad, bez lepku, laktózy a GMO

Dávkovanie: Užívajte 2x1 kapsulu denne s dostatočným množstvom (200-300 ml) tekutiny.

 

 

1 kapsula

Odporúčaná denná dávka (%)

L - tryptofán

500 mg

Nie je stanovená

 

150 kapsúl.

Hmotnosť: 75 g

Skladovanie: Uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Skladujte mimo dosahu malých detí. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Upozornenie: Tento výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy a nie je určený pre deti. O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom. Tento produkt nie je určený ako prevencia alebo liek na niektoré ochorenia.

Minimálna trvanlivosť do: viď obal.

Krajina pôvodu: Nemecko

----

Na čo všetko tryptofán vplýva?

  • znižuje chuť do jedla
  • elminuje pocity úzkosti
  • syntetizuje Niacín (B-vitamín), ktorý pomáha spracovávať tuky a sacharidy z potravy
  • prispieva k správnej tvorbe nektorých hormónov
  • podporuje zdravé spánkové vzorce
  • zlepšuje kognitívne funkcie (učenie aj pamäť)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: